Valitse sivu

MASTON KAAKELIMAALI 2K BETONINHARMAA 250ML

21.95 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6412490038359 Osasto:

Kuvaus

Maston Kaakelimaali sisältää maalin ja kovetteen. Levitä vaahtomuovisella maalitelalla. Puhdista työvälineet vedellä. Seos tulee käyttää 1 tunnin kuluessa Comp A:n ja Comp B:n sekoittamisesta. Kosketuskuiva 3 tunnin kuluttua. Odota 6 tuntia, ennenkuin maalaat toisen kerroksen. Hio kevyesti tarvittaessa. Lopullinen kovuus saavutetaan 7 päivän kuluttua. Riittoisuus: 250 ml Kaakelimaalia riittää n. 2,5 m2 maalaamiseen. Kaakelilakan riittoisuus on 250 ml:ssa 5 m2. Soveltuu käytettäväksi myös puu- ja metallipinnoille, kuten työtasoille ja kaapinoville.

Käyttöohje: Puhdista käsiteltävä pinta epäpuhtauksista ja saippua-jäämistä. Puhdista tarvittaessa myös saumat harjaamalla ne kova-pintaisella harjalla. Käsiteltävän pinnan tulee olla täysin kuiva ja pölytön. Suojaa tai poista silikonisaumat ja pyyhi pinnat huolellisesti nopealla liuottimella (esim. asetoni) ennen kaakelimaalin levittämistä. Vaihe 1: Kaada Comp A (väriseos) -purkin sisältö kokonaan mukana tulevaan sekoitusastiaan ja sekoita puhtaalla lastalla kunnes Comp A -seos on tasaista. Vaihe 2: Kaada Comp B (kovete) -purkin sisältö kokonaan sekoitusastiaan ja sekoita huolellisesti. Vaihe 3: Sekoita lastalla 3 min. Huomioithan myös sekoitusastian reunoille ja pohjalle jäävän seoksen. Sekoita hyvin. Vaihe 4. Anna seoksen seistä 5 min ennen maalaamista huoneenlämmössä +20 °C. Jos on kylmempää, anna seistä pidemmän aikaa.

Mikäli tuotetta käytetään kohteissa, jossa se joutuu alttiiksi kovalle mekaaniselle rasitukselle (esim. kylpyhuoneen pinnat, lattiat ja lavuaarit), se tulee lakata Mastonin puolikiiltävällä Kaakelilakalla.

Säilytys +5 °C, ei saa jäätyä.

Puolikiiltävä

HUOM! Valmistuserien välillä värisävy saattaa olla muuttunut. Tarkista että tuotteiden valmistuserän numerot (LOT-nro) ovat samat, kun ostat useamman tuotteen.