Valitse sivu

Säästötalo Latvalan verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

– Myyjä on Säästötalo Latvala / Oy Aimo Latvala Ab (Y:0571881-2)
– Asiakas on verkkotilauksen tehnyt fyysinen tai juridinen henkilö.
– Kuljetusliike on Posti, Matkahuolto tai muu sovittu kuljetusliike.

1) Selaa ja valitse tuotteet verkkokaupastamme.
– Mikäli tuotteissa on saatavuusongelmia, myyjä ei ole sitoutunut toimittamaan tuotteita.
– Tuotteen lopullinen hinta ei voi ylittää verkossa ilmoitettua hintaa. Mikäli tuotteella kuitenkin on suuri ja ilmeinen hintavirhe, myyjällä on oikeus olla toimittamatta tuotetta tähän virheelliseen hintaan.
– Myyjällä on myös oikeus perua tilaus kokonaan tai osittain. Mikäli asiakas on jo maksanut peruttavat tuotteet, asiakkaalle palautetaan tuotteiden ostohinta täysimääräisesti. Tästä aiheutuvia mahdollisia muita vaateita ei myyjää kohtaan voida esittää.
2) Ostosten maksu tapahtuu tuotteita noudettaessa käteisellä tai maksukortilla. Vaihtoehtoisesti tuotteet voi maksaa myös verkkomaksulla verkkomaksuoperaattorin ohjeiden mukaan.
3) Ostokset kerätään myymälässä ja kun tilaus on valmis, siitä lähetetään sähköposti tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.
4) Toimitukseen ei tule keräilymaksuja. Tilauksen voi noutaa myymälän aukioloaikoina tilaus/maksuvahvistusta vastaan. Noutopisteen osoite Suurlohjankatu 4-8, 08100 LOHJA tai Keskuskatu 96, 10300 KARJAA, tai tilaus voidaan toimitusmaksua vastaan toimittaa kuljetusliikkeen kautta.
5) Kerättyä ostosta säilytetään 2 viikkoa, jonka jälkeen tilaus perutaan. Sävytettävät pinnoitemateriaalit (maalit, öljyt, lakat jne) sävytetään vasta noudon yhteydessä, eikä niitä voida toimittaa kuljetusliikkeen kautta.
6) Tuotteiden palautus:
– Palautusoikeus koskee vain nettikaupan kautta ostettuja tuotteita
– Myymälänoudon yhteydessä toutteisiin voi tutustua paikan päällä.
– Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus siitä hetkestä kun asiakas on saanut tuotteet haltuunsa. Kuljetusliikkeen kautta tapahtunut toimitus katsotaan toimitetuksi asiakkaan haltuun kuljetetun tavaran kuljetusliikkeen ilmoittamalla luovutushetkellä.
– Asiakas vastaa itse palautuskuluista, mikäli palautus tapahtuu muulla tavalla kuin tuomalla itse myymälän noutopisteeseen.
– Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen alkuperäisessä pakkauksessaan. Muussa tapauksessa palautettavasta summasta vähennetään kuluttajasuojalain mukauinen arvonalennus.
– Osalla tuotteista ei ole palautusoikeutta, jos myyntipakkaus on avattu. Tällaisia tuotteita ovat esim: Hygienia- ja intiimituotteet ja alusasut.
– Osalla tuotteista ei ole lainkaan palautusoikeutta, edes avaamattomina. Tällaisia ovat asiakkaan tilauksen mukaan sävytetyt maalit, lakat, liimat ja kiinnitysaineet. Lehdet, kirjat, painotuotteet ja tallenteet.
– Palautukset hyvitetään käteisellä tai tilisiirrolla alkuperäisen kuitin mukaisella hinnalla.
7) Mikäli tuotteessa ilmenee takuuajan puitteissa takuunalainen vika, tuote toimitetaan noutopisteeseen jatkotoimenpiteitä varten. Muulla tavalla toimitettujen tuotteiden palautuskuluista vastaa myyjä mikäli siitä on etukäteen sovittu ja tuotteessa todetetaan tuotetakuun alainen virhe. Mikäli tuotteessa ei ollut takuuseen kuuluva vika tai puute, asiakas vastaa itse palautuksesta koituneista kuluista.
Myyjällä on takuutapauksissa oikeus korjauttaa tai vaihtaa tuote virheettömään vastaavaan kohtuullisen ajan sisällä. Vain mikäli tuotetta ei voida saattaa hyväksyttävään kuntoon, eikä vastaavaa korvaavaa ole toimittaa, on asiakkaalla oikeus purkaa kauppa ja saada rahat takaisin.

TILAUKSEN LÄHETTÄMINEN KULJETUSLIIKKEEN KAUTTA:
1) Suurikokoisissa, särkyvissä tai hyvin painavissa lähetyksissä myyjällä on oikus muuttaa lähetyksen hintaa. Tästä tiedotetaan asiakkaalle etukäteen ja asiakkaalla on oikeus perua tilaus, mikäli uusi rahtihinta ei sovi asiakkaalle. Siinä tapauksessa asiakkaalle palautetaan tilisiirrolla mahdollisesti jo maksettu ostohinta ja alkuperäinen postituskulu.
2) Jos tilaus jää noutamatta noutopisteestä ja se siitä syystä palautuu myyjälle, siitä koituvat kuljetusliikkeen lisäkulut vähennetään asiakkaalle palautettavasta rahamäärästä.
3) Ruuhka-aikoina tai muista syistä toivottu noutopaikka voi muuttua. Se tapahtuu kuljetusliikkeen yksipuolisella päätöksellä. Myyjä ei voi siihen vaikuttaa, eikä ole siitä vastuussa.
4) Noutopaikan muutos voidaan asiakkaan toiveesta järjestää kuljetusliikkeen sääntöjen ja mahdollisuuksien mukaan. Asiakas vastaa tästä muutoksesta koituneista kuluista.

Säästötalo Latvala myymälät

Säästötalo Latvala Lohja

Kaikkea tarpeellista edullisesti!

Suurlohjankatu 4-8, 08100 Lohja

Aukioloajat:

Ma-Pe: 9-19:00

La: 9-16:00

Lohja

Katso Lohjan myymälän tarjouslehti TÄSTÄ

Säästötalo Latvala Karjaa

Kaikkea kivaa keskellä kaupunkia!

Keskuskatu 96, 10300 Karjaa

Aukioloajat:

Ma-Pe: 9-19:00

La: 9-15:00

Karjaa

Katso Karjaan myymälän tarjouslehti TÄSTÄ

Nopeat toimitukset!

+13 000 tuotetta!

Aina edulliset hinnat!

Lisätietoja meistä