Valitse sivu

Säästötalo Latvalan verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

1) Selaa ja valitse tuotteet verkkokaupastamme.
2) Ostosten maksu tapahtuu tuotteita noudettaessa käteisellä tai maksukortilla.
3) Ostokset kerätään myymälässä, ja kun tilaus on valmis, siitä lähetetään sähköposti tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.
4) Toimitustapa on nouto myymälästä. Toimitukseen ei tule keräilymaksuja. Tilauksen voi noutaa myymälän aukioloaikoina tilaus/maksuvahvistusta vastaan. Noutopisteen osoite Suurlohjankatu 4-8, 08100 LOHJA.
5) Kerättyä ostosta säilytetään 2 viikkoa, jonka jälkeen tilaus perutaan. Sävytettävät pinnoitemateriaalit (maalit, öljyt, lakat jne) sävytetään vasta noudon yhteydessä.
6) Tuotteiden palautus:
– Palautusoikeus koskee vain nettikaupan kautta ostettuja tuotteita
– Tuotteisiin voi tutustua noudon yhteydessä
– Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus
– Palautukset tuodaan myymälän noutopisteeseen. Postitse tai muulla kuriiripalvelulla palautettuja tuotteita emme ota vastaan.
– Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen alkuperäisessä pakkauksessaan. Muussa tapauksessa niistä hyvitetään vain kuluttajasuojalain mukaisen arvonalennuksen verran vähennetty arvo.
– Osalla tuotteista ei ole palautusoikeutta, jos myyntipakkaus on avattu. Tällaisia tuotteita ovat esim: Hygienia- ja intiimituotteet, alusasut, maalit, lakat, liimat ja kiinnitysaineet.
– Asiakkaan tilauksen mukaan sävytetyillä pinnoitusmateriaaleilla (maalit, öljyt, lakat jne), lehdillä, kirjoilla, painotuotteilla ja tallenteilla ei ole palautusoikeutta.
– Palautukset hyvitetään käteisellä alkuperäisen kuitin mukaisella hinnalla.
7) Mikäli tuotteessa ilmenee takuuajan puitteissa takuun alainen vika, tuote toimitetaan noutopisteeseen jatkotoimenpiteitä varten.